Babor

– Ieder mens is anders, zo ook de huid.

Schoonheid als levenswerk. Zo bondig en ook zo indrukwekkend laat het unieke succesverhaal van het merk BABOR zich samenvatten. Beauty Intelligence Made in Germany, dat is BABOR – de nummer 1, wanneer het gaat om professionele luxe-huidverzorging in Duitsland. Sinds de oprichting in 1956 door de biochemicus Dr. Michael Babor is de onderneming voortdurend gericht op innovatie en heeft zich ontwikkeld als baanbreker van de professionele huidverzorging.

Met hun deskundige kennis vertalen zij de geheimen van fijne, natuurlijke werkzame stoffen in luxueuze, actieve en verdraagzame huidverzorgingsproducten.

De nauwe samenwerking van BABOR met meer dan 100.000 beauty- experts wereldwijd is de beste voorwaarde om volledig nieuwe producten en ideeën te ontwikkelen. Het resultaat: weldadige, professionele behandelingen, individueel op uw huidtype afgestemd en effecten waardoor u enthousiast wordt. Een unieke belevenis voor u en het beste wat uw huid kan overkomen- in het instituut en thuis. Kwaliteit made in Germany.

De behandelingen

 

– BABOR behandelingen zijn uniek, zo uniek als uw huid.

Het bezoek aan het BABOR instituut is een unieke belevenis , met een dubbel verweneffect. Want u ben degene die hier alleen telt! Hier kunt u zich helemaal onderdompelen in de wereld van BABOR – het dagelijkse leven sluit u even buiten. Laat u zich totaal verwennen, haal diep adem, doe nieuwe energie op en geniet. En tegelijk ervaren hoe rijke werkstoffen en effectieve behandelingstechnieken uw huid verwennen, verzorgen, verbeteren en tot nieuw leven en stralende schoonheid wekken. Zichtbare effecten voor de huid, ontspanning voor lichaam en geest.
De behandelingsmethoden bij de BABOR schoonheidsspecialiste voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Ze verbinden beauty – knowhow en wellness in perfecte balans. Met exclusieve producten en effectieve treatments krijgt uw huid datgene wat haar zichtbaar en voelbaar mooier maakt.

Elke eerste behandeling begint met een huidanalyse. Pas wanneer een exact beeld van uw huidstatus is vastgesteld en problemen en wensen met u besproken zijn, ontwikkelt de schoonheidsspecialiste u een op maat gesneden behandeling.

In verkoop bieden we een ruim gamma BABOR producten voor thuisverzorging aan. We adviseren u graag zodat uw aangekochte producten aangepast zijn aan de behoefte van uw huid. Zo kan u ook thuis de dagelijkse verzorging verderzetten en geniet u nog langer van een stralende huid.

 

Een heerlijk cadeau om te krijgen, maar ook om te schenken!

– Great gifts for a great skin –

Schermafbeelding 2013-03-27 om 12.37.54_0