Make-up/ Permanente make-up

BABOR AGEID

Deze collectie verenigt kleur en verzorging tot een exclusieve make-up belevenis. Naast optimale verdraagzaamheid, makkelijk te gebruiken texturen en moderne basic- en trendkleuren, bieden de BABOR make-up producten elke huid het extra portie aan bescherming, verzorging en regeneratie.
Natuurlijke werkstoffen, o.a. in het speciaal voor de lijn ontwikkelde „lifting“ complex, beschermen op effectieve wijze tegen vrije radicalen, ondersteunen de opbouw van de huid barrière en hydrateren bovendien.

Verven wimpers
Verven wenkbrauwen
Make-up
Bruidsmake- up / Avondmake- up (+coup d’eclat ampulle)
Permanente make-up (eyeliner, wenkbrauwen, lippen)

Voor de permanente make-up verwijs ik u graag door naar mijn dochter Julie die hiervoor gespecialiseerd is en haar eigen zaak in Bissegem heeft. Wenst u specifieke informatie en prijzen? Boek online 24/24 7/7 een afspraak via de website www.instituutnouvelle.be of telefonisch 0478943672

Permanente make-up is een cosmetische procedure waarbij veilige pigmenten in de huid worden gebracht. Het resultaat is make-up die perfect blijft voor lange tijd (3 tot 5 jaar).

Wil je er op alle momenten van de dag (en de nacht)verzorgd uitzien?  Heb je of neem je weinig tijd om zich dagelijks op te maken.  Dan is permanente make-up dé oplossing.  Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, biedt permanente make-up het beste alternatief. Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten en zwemmen, uw permanente make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet meer uit.

Het is een comfort dat, als je het eenmaal hebt, niet meer kunt missen. Permanente make-up kan wordt toegepast op wenkbrauwen en om lippen of oogleden te accentueren.