Lichaam

I FEEL.

BABOR SPA

Babor Spa is een totale verzorging voor de schoonheid van de huid en de ontspanning voor lichaam.

Natuurlijke wellness-recepturen in combinatie met  innovatieve behandelingsmethoden resulteren in   buitengewone wellness-ervaringen met duurzame, effectieve werking voor de huid.
In de huidige, jachtige tijd zijn time-outs en rustpunten zeldzaam. We verlangen naar exclusieve verwenmomenten waarin we helemaal „onszelf “ kunnen zijn. Tegelijkertijd willen we echter alles doen om ons lichaam fit en vitaal te houden, ons silhouet in vorm te brengen en de huid jeugdig glad en strak te houden. Rekening houdend met deze wensen werd met Babor Spa een verzorgingslijn gecreëerd die zowel de eis naar werking, naar figuurvorming, een jeugdig gladde huid en het verlangen naar intensieve verwenmomenten vervult.

De Babor Spa behandelingen zijn individueel afgestemd op uw behoeften. Welke behandeling wilt u graag ervaren om uzelf een persoonlijke time-out te gunnen waarin u heerlijk wordt verwend ?

 

SHAPING FOR BODY – Hernieuwt mij volledig.

 

U wilt uzelf een Performance-behandeling gunnen die uw silhouet verfijnt en uw huid verstevigt en gladmaakt? De vormgevende producten van de serie SHAPING FOR BODY die in deze behandeling worden gebruikt, ondersteunen met geselecteerde werkstoffen het effect van de behandeling.
Naast het stamcel-extract van de elsbes en het thermaalwater uit Aken bevat de serie SHAPING FOR BODY nog een speciale werkstof nl. het SHAPING-complex. Dit bestaat uit methylxanthines, artisjokkenextract en levaan. Dit complex stimuleert het vetmetabolisme en activeert de microcirculatie.

Effectief. Verstevigend. Contour verbeterend.

– SHAPING FOR BODY Treatment intensief: Peeling-Pakking-Massage   €99,00

Shaping for body producten voor thuisverzorging verkrijgbaar in het instituut: Shower Foam, Body Peeling Cream, Body Lotion, Vitamine ACE Body Cream en Lifting body cream + verzorgende producten voor handen en voeten: Daily hand cream, Repair hand cream, Cuticle & Nail repair, Daily feet vitalizer, Feet smoothing balm.

 

ENERGIZING LIME MANDARIN – Wekt mij volledig.

 

Creëer nieuwe kracht met de vitaliserende behandeling ENERGIZING LIME MANDARIN. Uw huid doet nieuwe kracht op met de stamcellen-extracten van de champagnepeer. Deze beschermen de huid en behoeden haar voor milieu-invloeden. De unieke geurcompositie van fruitige mandarijn en citroenachtig zachtzure limoen, geven lichaam en geest een een verfrissende wake-up call.

Opwekkend. Vitaliserend. Verfrissend.

– ENERGIZING LIME MANDARINE Treatment intensief: Peeling-Pakking-Massage    € 99,00

Energizing Lime Mandarine producten voor thuisverzorging verkrijgbaar in het instituut: Shower Gel, Body Shower Foam, Peeling Gel en Massage & Bath Oil.

 

RELAXING LAVENDER MINT – Ontspant mij volledig

 

Neem een time-out van het hectische dagelijkse leven, laat alles even voor wat het is en relax met de kalmerende behandeling van de verzorgende lichaamsserie RELAXING LAVENDER MINT. De ontspannende geurcompositie van lavendel en munt verwent uw zintuigen en laat u de alledaagse stress vergeten. De producten van de uniek ontspannende serie RELAXING LAVENDER MINT verzorgen en omhullen de huid op intensieve wijze met waardevolle, verzorgende stoffen zoals stamcel-extract van de champagnepeer en thermaalwater uit Aken.
Gewoon diep ademhalen en de ziel laten wegdoezelen – voor een meer ontspannen ik.

Ontspannend. Zacht. Kalmerend. Time-out.

– RELAXING LAVENDER MINT Treatment intensief : Peeling-Pakking-Massage   € 99,00

Relaxing Lavender Mint producten voor thuisverzorging verkrijgbaar in het instituut: Shower Oil & Bath, Peeling Cream, Body Butter, Sleep Well Spray en Massage Candle.

 

BALANCING CASHMERE WOOD – Sterkt mij volledig.

 

Evenwicht is één van de belangrijkste wetten van de natuur. De behandeling van de verzorgende lichaamsserie BALANCING CASHMERE WOOD zorgt voor innerlijke sterkte en een huid die meer weerstand heeft. Door de weldadige, houtachtig warme geuren voelt u zich meer ontspannen en in balans. Versterk en maak u krachtig met de unieke geurcomposities en de waardevolle ingrediënten van de BALANCING CASHMERE WOOD producten, zoals stamcel-extract van de champagnepeer en thermaalwater uit Aken.

Beschermend. Versterkend. Herstellend.

– BALANCING CASHMERE WOOD Treatment intensief : Peeling-Pakking-Massage   € 99,00